Team kappseiling.no er i skrivende stund på vei til Gøteborg for å seile GKSS Icebreaker. 3 av lagene som stiller er blant topp 15 og kanoner som Bjørn Hansen, Johnie Berntsson og Staffan Lindberg stiller til start. Det blir tøft of vi gleder oss!I år som i fjor tar vi turen til Göteborg, men denne gangen er vi betydelig bedre forberedt enn vi var i fjor. Ikke bare har vi mer erfaring å bygge på, men mens vi startet sesingen med Icebreaker i Gøteborg i fjor, har vi allerede vært 4 helger på vannet i år og vi har kjørt oss inn med å allerede ha seilt et stevne i form av KDY Spring Cup i København.

Team kappseiling.no med rormann Martin Mehus er klare som noen egg, selv om motstanden til dels kan bli veldig tøff. Lagene som stiller til start er:

Fornavn Etternavn ISAF-ranking
Björn Hansen 5
Johnie Berntsson 7
Staffan Lindberg 14
Viktor Ogeman 76
Martin Boidin 78
Martin Mehus 157
Jakob Klitte 210
Sven Larsson 269
Caroline Sylvan 299
Anna Kjellgren 522

 

Rormann Martin Mehus er ranket som 6. beste skipper i stevnet, noe som innebærer og vi setter oss som vanlig mål om å minst forsvare rankingen vår. Det er ikke så alt for langt opp til Viktor Ogemann og Martin Boidin på plassene foran oss, men det viktigste er i første omgang å få mye bra matching. Det er derfor vi tar turen!

Vi vil si oss godt fornøyd med å få være med i en mellomrunde og dette er helgens klare mål. Alt annet blir en bonus.

Laget består for anledningen av Martin Mehus (rormann), Halvor Friisk (Storseil), Per Christian Sandved (Genoa/Luke), Stian Pettersen (tailer/spinnaker) og Marius Bergsmark (fordekk).

Marius er ny på fordekket for anledningen og det skal derfor bli spennende å se hvordan han klarer seg. Det er alltid litt vanskelig å komme inn på et nytt lag uten å ha mengdetreningen å lene seg på, men vi har stor tro på Marius. Mye erfaring fra andre båter har gjort at han har tatt ting fort. Dette kan bli bra!

Vi vil prøve å legge ut statusoppdateringer fra stevnet i løpet av dagen uten å kunne garantere noe