I samarbeid med Bundefjorden SF inviteres skippere og deres båter til åres vakreste eventyr i Skagerrak.

For de som av forskjellige grunner ikke kan seile Skagen Race inviteres det nå til Skagen Invitational:

Det er viktig å understreke at dette skal ikke være noe konkurrent, men et alternativ for de som ikke kan seile Skagen Race. Derfor arrangerer vi Skagen Invitational i løpet av pinsehelgen. Det er satt et tak på 30 båter som alle seiler samme løp.

Våre samarbeidspartnere til nå er Sail Logic, Kappseiling.no, Foto Video, Quantum Sails, Team Matchless (team sjef Hans Holst) og Team Al Capone til å hjelpe til med organiseringen. Vi har fått grønt lys fra Skagen Havn og reservert 30 plasser på innerste rekke i Skagen, samtidig som Käringön Segel Selskap har lovet å ta imot norske seilere med åpne armer.

Konseptet Skagen Invitational har allerede skapt stor interesse fra mange storbåtlag, så det gjelder å melde seg på raskt, skal man sikre plass i regattaen.

Programmet for regattaen vil i korte trekk se slik ut:

Torsdag 24/5 oppmøte for briefing og siste oppdatering på værmelding og rute valg – Start fra Hankø kl 21.00 X-41 X-effect /Quantum Sails Suppe

Fredag 25/5 Ankomst Skagen – avslapping

Lørdag 26/5 Matchless Party – kl 1400 i havnen med DJ, fri flyt, resultater 1. etappe og etappe seier. Briefing for søndagen seilas!

Søndag 27/5 Start regatta fra Skagen til Kjaerringøya første start kl 10.00 – Premieutdeling og AL Capone seilparty på Prestgården kl 19.00 (Käringö seil selskap vil ta i mot alle båter). Målgang rett utenfor Pettersons Krog. Lite vind blir løpet avkortet.

Mandag 28/5  Fri vind – rett hjem.

Påmeldingsavgift inkludert havneavgifter, seilbestemmelser etc. vil bli tilsendt deltagere.

Pga. av planlagt sosial arrangement, plass tildeling i havnen etc. er det et tak på 30 båter. De som ønsker å være med sender en e-post til Thomas Oksmo toksmo@quantumsails.com