20120511-170048.jpg
Formula 18 klassen tilbyr nå en unik mulighet for unge, lovende og ambisiøse seilere som ønsker å satse i flerskrogseiling. Muligheten er spesielt spennende med tanke på at Nacra 17 er ny klasse i Rio. Dette kan være starten på noe stort for de riktige kandidatene…

Her er pressemelding fra Formula18-klubben:

Er du ung, lovende, seriøs og ambisiøs seiler ? Drømmer du om en dag å seile AC45, Extreme 40 eller kanskje OL i seilsportens Formel 1 klasse NACRA 17 ?

F18 Norge med sine samarbeidspartnere er i prosess for å tilby en full sponset team båt til unge seilere som vil satse på flerskrog.  F18 Norge ønsker å fokusere på rekruttering og gi muligheten til talentfulle og ivrige seilere delta i en av verdens største og mest kompetitive en-type klasser per i dag.

F18 klassen åpner mulighetene for å seile på topp nivå internasjonalt, med EM, VM, Nordisk osv. Med nylig valgte NACRA 17 som mulitihull klasse i OL, vil F18 klassen naturlig nok bli treningsarena og springbrett for OL seilere frem til 2016.  Vi ser også stor rekruttering fra F18 klassen til Extreme 40, AC sirkuset og flerskrog seiling internasjonalt.

Vi ønsker søknader fra seilere i alderen 16-27 år, gjerne mixed team, du/dere må tidligere ha seilt jolle/sportsbåt/brett o.l  på nasjonalt nivå i Norge.  Etablerte team eller enkelt seilere kan søke.

Seilerene vil få fri tilgang til en racing rigget F18 for et år og tett oppfølging av etablerte seilere i miljøet.

Vi stiller krav til at dere kan stille i regattaer, innstilt på å trene og være aktiv i miljøet.

Ta kontakt med styret@formula18.no for mer informasjon.   Søknadsfrist er 30.05.

Med forbehold at prosessen blant vår samarbeidspartnere med finansiering av båten når frem, håper F18 Norge å ha båt klar i løpet av juni.