Team Sonar er på plass til verdenscup i Nederland og det norske laget har startet bra. Hard trening hjemme i Norge gjennom de siste ukene ser ut til å ha båret frukter. kappseiling.no har fått rapport fra laget i Nederland.

Team Sonar er nå i Medemblik i Nederland for å seile årets tredje verdenscup, Delta Lloyd Regatta. Laget har ligget hjemme og trent i tre uker siden de kom hjem med bronsemedalje fra forrige verdenscup. “Selv om vi var fornøyde med bronse gjorde vi for mange feil i Hyeres. Vi har nå trent for å eliminere disse frem mot årets siste to verdenscuper og Paralympics,” forteller Per Eugen Kristiansen.
Arbeidet ser ut til å ha båret frukter da det norske laget åpnet verdenscupen i Nederland med å ta ledelsen etter første dag med serien 1, 1, 4. “De to første racene var bra, men i det siste gjorde vi et par unødvendige feil og det kostet dyrt. Alt i alt er det en god start på regattaen og vi er fornøyde,” sier Aleksander Wang-Hansen.
Nå gjenstår seks race over tre dager før regattaen avsluttes med et siste race på lørdag. “Målet vårt er som alltid medalje, men det viktigste er at vi seiler bra og gjør de riktige tingene. Hovedmålet med regattaen er å seile jevnt og unngå dårlige plasseringer,” sier Marie Solberg.

Videointervju av Team Sonar Norway etter første dag i Delta Lloyd Regatta

Følg oss på http://teamsonar.net/