Grundig Sailing Cup 2016 Arendal - tett seiling nær land

Grundig Sailing Cup ser ut til å ha truffet flere og selv om vinteren fortsatt ligger med sin kalde hånd over Norge, ser det ut som mange er sugne på seiling. Årets første Grundig Sailing Cup som holdes på Aker Brygge 3. – 4. juni er allerede i ferd med å bli fulltegnet. 15 lag er påmeldt i skrivende stund og det begynner allerede å bli trangt i døra: KNS tar sikte på å ha rundt 20 lag i aksjon – de som ønsker å delta på regattaen på Aker Brygge  burde med andre ord hive seg rundt.

For oss som seilte Grundig Sailing Cup i fjor er det ikke noen bombe at flere ønsker å hive seg med i år, men det er allikevel utrolig trivelig å se mange kjente navn på lista. TWolfpack Racing (Bjørn Mørland Pedersen), Al Capone (Christian von Trepka), Norwegian Steam (Eivind Astrup), Siste Stein (Eivind Melleby) er bare noen av de nye lagene som har meldt seg på. Samtidig er 2016-lag som Team Drømmen (Benedicte Heide), Team Arthur (Erik Arthur), View (Magne Klann), Team Grundig (Laurence Gibbons), SailLogic Racing (Magnus Hedemark) og selvfølgelig oss i Team kappseiling.no (Halvor Friisk) klare. Dette må jo bare bli bra?

Sist men ikke minst er det kult å se at Grundig fortsetter sitt engasjement for fullt og ser ut til å være fornøyd med engasjementet de har har i seiling. Tidligere i dag slapp de “The Race Report 2016” som oppsummerer engasjementet i 2016 og gir et lite innblikk i hva vi har i vente i 2017. Her hjemme blir det regattaer i Oslo, Son, på Hankø og Bygdin. Mest spennende blir det å se Hankø som er årets Nordiske Mesterskap i J/70, mens med Bygdin tar man seilingen til fjells. Det må bli spektakulært!

Du leser mer om Grundig Sailing Cup her… 

kappseiling.no deltar i Grundig Sailing Cup og samarbeider med Grundig og KNS om å spre det glade budskap.